2 fede tech gaveideer

Nu er der ikke længe til min fødselsdag og som altid åbner dette for spørgsmålet om, hvad jeg ønsker mig i gave. Sådan er det jo år efter år og for mange af os kan det være rigtig svært altid at finde på noget nyt at ønske sig. Jeg er bare ikke særlig kreativ, når det kommer til at finde på nye ideer til gaver – og det er heller ikke lige altid, at jeg har tid til at gå og tænke over det.

Men i år har jeg sagt til mig selv at det skal være anderledes. Det er nemlig ikke retfærdigt over for de personer, der gerne vil købe mig en gave. Så nu har jeg forberedt mig og her er mine to bud på fede tech gaver, som du måske også kan ønske dig.

1. Power bank

Det undrer mig virkelig, at jeg aldrig har tænkt over denne ide før nu. Det er nærmest dagligt at jeg oplever problemer med min mobil. Den løber ud på de mest irriterende tidspunkter – det er der ingen grund til at finde sig i.

Derfor ønsker jeg mig i år et lækker power bank, som jeg kan have med på farten. Det er super smart og jeg undgår at skulle spare på strømmen. WIN WIN. Og i tilfælde af at nogen jeg kender læser med, så er det en Anker power bank, jeg ønsker mig.

2. USB stik

Dette kan måske lyde latterligt for mange, men faktisk har jeg på det sidste oplevet, at der ikke var mere plads på min iPhone. Netop derfor ønsker jeg mig et usb stik til iPhone. Med dette kan jeg bare tage massere af billeder og videoer uden at bekymre mig om der er plads. Det har jeg virkelig brug for!

Med venlig hilsen

Christopher Jensen

Administrator på jimlyngvild.dk

Du er altid velkommen til at sende din historie til os, hvis du har noget, som vi fans af Jim burde skrive om i vores næste mange indlæg. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *