3 tips til at vælge ferie

Det kan være rigtig svært at finde den helt rette ferie, når man skal til at beslutte sig for, hvor man gerne vil hen. Men destinationen alene er ikke det eneste, som man skal overveje, når det kommer til ferie. Læs med her og se de tre ting, som jeg altid overvejer, inden feriebookingen går i gang. 

Pris

Først og fremmest kan jeg godt lide at indstille mig på en cirka pris for, hvad jeg i alt er villig til at betale for min ferie. Det kan ikke hjælpe noget at researche på en tur til USA eller Australien, hvis jeg kun vil bruge få tusindende, så det er en rigtig god ide at afgøre hurtigt.

Destination

Hernæst rykker jeg videre til at beslutte en destination. Her er prisen især en vigtig faktor, men andre ting spiller også ind. For eksempel så læser jeg tit meget om rejser i blade og her er det virkelig let at falde over nogle fede destinationer. Disse husker jeg og hvis der er råd til dem, så tilføjer jeg dem til min liste over mulige destinationer.

Personlig leder jeg også altid internettet i gennem for gode og nyttige rejsetips. Ofte er der faktisk nogle super fede pointer samt sider at finde – selv efter kort tids søgning. Prøv det selv!

Formål

Endnu en super afgørende faktor er at overveje præcist, hvad det er, at man vil på denne ferie? Er det for at slappe, få muligheder for at shoppe eller spændende aktiviteter? Dette kan nemlig i sidste ende være det afgørende element, der gør at du vælger A over B.

På min næste ferie, som er sommerferie, vil jeg bare slappe helt af ved en pool. Derfor er mit valg endt på en lækker tur til Malaga, hvor der nærmest altid er virkelig varmt. Det glæder jeg mig til! Hvad skal du?

Venlig hilsen

Stina

Blogger på jimlyngvild.dk

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med roadtalk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *