Gode tips til dine lektier

ANNONCE

Det kan være rigtig svært at komme i gang med sine lektier, og nogle gange endnu svære at få dem fuldført. Dette er der naturligvis ikke noget at sige til eftersom, der findes så mange distraherende ting. Undertegnede går lige nu selv på en uddannelse, hvor der tit er rigtig mange lektier for og det kan være ekstremt svært både at nå dem alle samt finde lysten til dem alle. Derfor har vi skrevet denne artikel om lektiehjælp, der gerne skulle komme med gode ideer der vil hjælp til dine lektier. Især nu når SRP nærmer sig og eksamen generelt hver dag rykker tættere.

Find et stille sted

Saml forsyninger og tag dem til en rolig og fredfyldt arbejdsplads. Prøv at arbejde ved et bord eller skrivebord, men ikke i dit soveværelse, fordi det kan gøre dig doven eller distraheret. Hvis du bruger dit soveværelse, så sørg for at det er rent og din seng er redt ordentligt. Din arbejdsplads skal være ryddelig og organiseret, da det vil afspejle dit arbejde og sænke risikoen for at miste ting som viskelædder. Sørg for at der er god belysning til rådighed, og at du har alt fra blyanter til regnemaskiner til at fuldføre dit hjemmearbejde.

Fjern distraktioner

Fjern eventuelle kilder til distraktion. Det betyder, at slukke din mobiltelefon, logge af din computer (medmindre du skal bruge den til dit hjemmearbejde), slukke for fjernsynet og lukke døren. Lad din familie vide, at du ikke ønsker at blive forstyrret, mens du arbejder, så de kan respektere dit privatliv.

Planlæg

Husk at planlægge hvor lang tid det skal tage at få opgaven udført. Lad dig ikke spilde tid, fordi det kommer aldrig tilbage. Sæt en tidsplan for dig selv og gør alt for at følge den.

Hvis du er typen, der ligesom mig har brug for hjælp til lektierne nogle gange, så tjek my-academy.dk, der uden tvivl kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Jens

Administrator på jimlyngvild.dk

Du er naturligvis velkommen til at sende din artikel til os, hvis du har noget, som vi fans af Jim burde skrive om.

LÆS OGSÅ OM: Jim Lyngvild

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *