Har fået mobilt bredbånd

Nu har det jo efterhånden været fremme i nogle år, men jeg har bare ikke fået mig taget sammen til at få købt mobilt bredbånd – før nu.

Måske handler det mest af alt om, at jeg ikke har haft behovet før nu og derfor har jeg ikke fået gjort mere ved det. Men nu har jeg fået et job, hvor jeg er en del på farten og så må man sige, at det er en fordel, at kunne komme på internettet, uanset hvor i landet man befinder sig.

For lige at vide, hvilken udbyder jeg skulle vælge og hvilken type mobilt bredbånd jeg skulle købe, så startede jeg med at lave en del research forskellige steder på nettet og jeg fandt blandt andet en god guide til mobilt bredbånd, hvor man kan se lidt mere om, hvorfor man skal vælge det ene selskab frem for det andet og hvad man skal være opmærksom på, når man anskaffer sig mobilt bredbånd.

LÆS OGSÅ: Saxo rabatkode

Umiddelbart er mit første indtryk af det mobile bredbånd ganske udmærket og jeg får da mit behov dækket så nogenlunde. Men der er helt sikkert ingen tvivl om, at mobilt bredbånd ikke er lige så godt, som hvis der havde være tale om en ganske almindelig internetforbindelse på gammeldags manér. Hastigheden er ganske enkelt ikke lige så høj.

Men hvis du også er typen, som ikke kan undvære internettet i ret lang tid af gangen, så er mobilt bredbånd helt sikkert også lige det du står og mangler.

Du kan læse meget mere på batterikampagnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *