Raunsborg produkter

Jim Lyngvild bor i Ravnsborg, hvilket inspirerede navnet på det mærke, som han har været med til at starte, nemlig Raunsborg ® Nordic. Mærket indeholder produkter som håndcreme, creme og forskellige typer sæbe.

Find Raunsborg produkter herunder:

KATEGORI BUTIK FÅS HER
Hudpleje Matas SHOP NU ➜
Hår Matas SHOP NU ➜
Dufte Matas SHOP NU ➜

Ovenstående er reklamelinks til Matas. Som de skriver på deres hjemmeside, udnytter mærket alle egenskaberne fra nordiske urter og bruger dette til at skabe de mest vidunderlige dufte, der samtidig er milde mod huden. Det er gode hudplejeprodukter, der både passer til mænd og kvinder.

Produkterne er en perfekt ide som julegave eller adventsgave til en af dine nærmeste. Køb nu inden julehandlen for alvor går i gang og webbutikkerne får deres lager udsolgt.

Raunsborg produkter

Bag om Raunsborg Nordic

Mærket har Lyngvild skabt i samarbejde med virksomheden Plum A/S. Raunsborg® Nordic tilbyder skønhedsprodukter til både kvinder og mænd i alle aldre.

Raunsborg® Nordic er blevet et særdeles velset skønhedsmærke. Men succesen er ikke tilfældig, da Plum A/S har stor erfaring, samt Lyngvilds mange og store egenskaber indenfor skønhed. Sammen er de to samarbejdspartnere et perfekt match, der skaber skønne produkter for alle, der samtidig er milde mod din hud. Så det er ikke overraskende at mærket er gået hen og blevet så stor en succes.

Produkterne er helt vildt enestående eftersom de netop er skabt til vores sarte og nordiske teint. Så hvis du vil sikre dig, at din næste creme eller sæbe ikke giver dig udslæt eller andre hudproblemer, så anbefaler vi uden tvivl Raunsborg produkter.

Jim Lyngvild ved uden tvivl hvad han laver med denne lækre og skønne serie af produkter, og der kommer nok ikke til at gå ret længe, inden det store udland får øjnene op for det gode mærke. Man kan godt forestille sig at finde Raunsborg produkter i mange udlandske butikker og et hav af andre udlandske webshops. Verden kan umuligt undgå det gode projekt ret meget længere. Bliv en del af denne succes og mærk selv forskellen ved at købe et af de gode Raunsborg cremer.