Sådan finder du gode USB stik

Er du typen, der også godt kan lide at have sine filer og billeder backuppet ofte? Så skal du helt sikkert læse med her hvor vi giver nogle gode fifs omkring USB stik

I dag findes der rigtig mange forskellige størrelser af USB stik. Engang var det overvældende når et stik havde 4 gb, men i dag vil dette blive betragtet som relativt lavt. Det er nemlig muligt at få USB stiks med helt op til 1tb. Det vil altså sige et stik, der faktisk kan have 1000 giga bytes på sig. Det er jo helt vildt. Prøv at tænk på bare om nogle år, hvor meget mere, der vil kunne være på disse små enheder. Den teknologiske udvikling er hele tiden i gang, så det er nok ikke utænkeligt at vi om nogle år vil finde usb nøgler med rigtig, rigtig store størrelse, selv om den fysiske størrelse på enheden ikke er større. Snarere tvært i mod.

Du kan altid finde en masse artikler om smarte produkter, lige her på siden. Du kan bladrer i gennem de mange artikler og blive inspireret på rigtig mange forskellige måder. Så skynd dig at klikke videre og læse endnu flere gode artikler om fede gadgets, som du uden tvivl bør tjekke op på.

Med venlig hilsen

Jens P. Andersen

Administrator på jimlyngvild.dk

Du er naturligvis velkommen til at sende din artikel til os, hvis du har noget, som vi fans af Jim burde skrive om i vores næste mange indlæg. Vi er åbne over for alle typer af ideer. Vi glæder os til at høre fra dig.

LÆS OGSÅ: Powerbank test

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *