Spar op til din drømmerejse

Alle har drømme, og mange har drømme som handler om at komme ud at rejse, langt væk fra hverdagen og ud at opleve verden og det ukendte. Desværre kan det hurtigt blive rigtig dyrt at rejse, og det er præcis noget af det, der holder rigtig mange fra at tage på langvarige rejser langt væk.

SPONSORERET INDHOLD

Heldigvis er der dog masser af hjælp at hente, for der findes nemlig masser af måder at spare op på, og de fleste af dem er faktisk overraskende nemme. Læs med her for at lære mere om det og få nogle gode ideer til, hvordan du hurtigt kan spare en masse penge op, så du kan komme ud på din drømmerejse.

LÆS OGSÅ Sådan får jeg mere økonomisk råderum i hverdagen

Betal din gæld af

Den bedste start på at spare op er helt klart at betale alt sin gæld af. Det kan let komme til at virke som en lang og evig kamp at ændre minusset på sin konto til et plus samtidig med, at man har en masse andre ting, man skal bruge sine penge på, men på trods af dette, er det altså nødvendigt.

Det nytter nemlig ikke noget at spare op ét sted, hvis der alligevel står et minus et andet sted. Desuden vil det også være langt sjovere at spare op lige så snart minus-tallet er væk, fordi man nu ikke skal bekymre sig om, om man har pengene eller ej. Du kan også købe en IPL hårfjerner – læs denne test her.

 

Kombiner opsparing og lån

Udgifterne på en rejse er sjældent små – især når man skal på sin drømmerejse. Når man nu endelig har besluttet sig for, at denne ferie skal være den ferie, hvor man endelig tager på sin drømmerejse, så kan man nemlig også ligeså godt give den gas.

Det er ikke fedt at være på sin drømmerejse og undvære nogle ting eller oplevelser, fordi man ikke har pengene. For at man skal få rejsen til den bedste pris, kan det være nødvendigt at bestille den på et bestemt tidspunkt. Derfor kan man være nødt til at låne penge, fordi ens opsparing ikke er stor nok. Dette er dog helt okay, så længe man får tilbagebetalt lånet i god tid, så man stadigvæk kan nå at gøre opsparingen stor nok, til når man endelig er på ferie.

 

Spar op automatisk

Det kan være rigtig svært at bibeholde sin opsparing, når man først er gået i gang med den, fordi man har mange andre udgifter, der også skal tages af. Derfor kan det være en stor fordel at åbne en konto, som er specielt beregnet til opsparing til ferier.

Har du et job eller anden fast indkomst, kan du nemlig let prioritere, hvordan du ønsker, at pengene skal sorteres. Når du får løn, kan du dermed beslutte dig for, at indsætte en fast procentdel af din løn på din ferie- eller opsparingskonto. På den måde sparer du automatisk op til ferier samtidig med, at du ikke ved et uheld kommer til at bruge penge, du ikke har, og penge der ellers skulle have været brugt på ferie.

 

Udnyt dig af tilbud og afbudsrejser

Befinder man sig i en stram pengesituation, men drømmer man om at komme ud at rejse, er tilbud og afbudsrejser ens bedste venner. Der findes altid utallige forskellige tilbud, når det kommer til flybilletter, hotelophold og meget andet, der har med rejser og ferier at gøre.

Afbudsrejser kan også findes til rigtig lave priser, så hvis man ikke har penge nok til at komme ud at rejse på en anden måde, er det altså den perfekte mulighed for at få en rigtig god ferie.

 

Husk at mind dig selv om hvorfor du sparer op

At spare op til en rejse, som typisk er ret dyr, er som sagt en lang og sej kamp, og man kan til tider miste motivationen fuldstændigt, fordi det virker helt umuligt. I de tider er det altså vigtigt, at huske på hvorfor man overhovedet sparer op, da man godt kan have tendens til at glemme det, når alting ser mest sort ud.

Rejser er heldigvis noget af det mest givende, man overhovedet kan spare sammen til, og du skal huske dig selv på, at om mange år ud i fremtiden, vil du sikkert komme til at fortryde, at du ikke udnyttede dig af dine muligheder for at rejse, mens du var ung og havde tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *