Til alle handymænd eller kvinder

ANNONCE

Er du lidt af en handy man? Det kan jeg i hvert fald godt lide at kalde mig selv. Her forleden skulle jeg for eksempel selv sætte en vask op.Og selv om dette var lidt svært at komme i gang med til at starte med, så lykkedes det mig faktisk efter nogle timer at få sat denne nye vask op i vores helt nye køkken. Det står nu fint og passer sig selv. Dette kan gøre mig helt stolt at tænke på – jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg bliver i hvert fald glad hver gang jeg går fordi den vask nu, fordi den minder mig om at jeg faktisk godt selv kan finde ud af lidt og hvert. Det er ikke alt man behøver at hyre professionel hjælp til. Det er ikke dårligt at vide om sig selv.

Har du også en handyman i maven, så synes jeg du skulle til at få udstyret i orden. Har du for eksempel hulplader eller som nogle kalder det en hulplade til dit værktøj? Nej? Så prøv at se på Locco.dk, hvor de har en masse fede og gode produkter til en god pris. Her kan du nemt finde hulplader til værktøj og meget mere.

Med venlig hilsen

Jonas Jensen

Administrator på jimlyngvild.dk

Du er altid velkommen til at indsende din artikel eller historie til os, hvis du har en interessant vinkel eller bud på en ny historie til os fans af Jim Lyngvild. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt!

LÆS OGSÅ OM: USB stik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *